News
Press Release

myFC inleder samarbete med quality assurance-specialisten System Verification

myFC inleder strategiskt samarbete med quality assurance-specialisten System Verification. Målet är att säkerställa en skalbar produktion till en global massmarknad.

System Verification får ett funktionsansvar för kvalitetssäkring av mjukvaran i myFCs produkter för mobilintegration. Detta inkluderar rådgivning, planering och genomförande, med syfte att stödja myFC:s globala tillväxt. 

 System Verification ska hjälpa oss att bygga upp en modern och effektiv process för kvalitetssäkring, och genomföra de insatser som krävs för att våra produkter för mobilintegration ska hålla rätt kvalitet. Deras lösning, inklusive deras team i Bosnien, ger oss fördelar ur både kostnads- och kompetensperspektiv. Jag har erfarenhet av System Verification sedan tidigare, och har stort förtroende för deras kompetens och integritet, säger Sebastian Weber, Chief Technology Integration Officer på myFC. 

– Vi är mycket stolta över förtroendet och glada att få bidra till utvecklingen av grön energi. Kombinationen av avancerad teknologi och miljöperspektiv passar oss mycket bra, säger Erik Björhäll, vd på System Verification i Sverige

  Samarbetet mellan myFC och System Verification inleddes i oktober 2018.