News
Press Release

myFC lanserar JAQ Hybrid i Japan tillsammans med Lightec Inc

myFC:s bränslecellsladdare JAQ Hybrid lanseras i Japan under teknikmässan CEATEC. Lightecs lansering sker med stöd av myFC.

Lightec levererar smartphonetillbehör till japanska mobiloperatörers butiker och närbutikskedjor som Lawson och 7-Eleven. I samarbete med myFC lanserar Lightec nu JAQ Hybrid på den japanska marknaden. Lanseringen sker under den stora teknikmässan CEATEC 16–19 oktober. CEATEC står för Combined Exhibition of Advanced Technologies, och samlar utställare och besökare från hela Ostasien.

      Lightec är en spännande partner som vi har arbetat mycket nära med inför den här lanseringen. Vi ser mycket fram emot att se hur mottagandet blir här i Japan, som utan tvivel är ett av världens mest utvecklade smartphoneländer, säger Ville Lejon-Avrin, tf Sälj och Marknadsdirektör på myFC.

      Att på olika sätt förbereda sig inför naturkatastrofer är mycket vanligt i Japan och JAQ Hybrid är definitivt en produkt för den marknaden. Kombinationen grön el och att slippa oroa sig för att ha en urladdad smartphone tror vi är väldigt attraktiv för japanska konsumenter. Vi ser fram emot att kunna erbjuda JAQ Hybrid till våra kunder, säger Takuro Hirota, vd för Lightec.

JAQ Hybrid är en powerbank för smartphones och tablets där myFC:s bränslecell LAMINA finns integrerad. JAQ Hybrid kan därför laddas antingen med hjälp av myFC:s patenterade, gröna bränsle, eller genom vägguttaget.

Besök myFC i Lightecs monter: Hall 3, monter C009, Makuhari Messe, 2-1 Nakase, Mihama-ku, Chiba, Japan. För mer information: https://www.ceatec.com/en/