News
Press Release

Inbjudan till demonstration av myFC:s hybridkoncept för elfordon

Den 17 juni bjuder myFC in allmänheten till en demonstration av sitt fordonskoncept för bränsleceller och batteri. På programmet finns en teknikdemonstration, en testkörning och ett panelsamtal.

– Att färdigställa det här projektet i enlighet med vårt löfte till marknaden i mitten av en pandemi har varit en utmaning. Jag är tacksam till alla som har bidragit, säger Michael Glantz, vd för myFC.

– Jag hade sett fram emot att få visa upp detta viktiga proof of concept vid ett fysiskt event, men givet Covid-utbrottet är ett digitalt event det enda ansvarsfulla. Vi kommer att göra allt i vår makt för att i detalj visa upp tekniken för alla som deltar online, och jag är mycket glad att välkomna branschprofiler från både vätgas- och fordonsindustrin för en diskussion om hur den marknad vi adresserar utvecklas, säger Michael Glantz.

Programmet sänds från myFC:s webbsida med start klockan 15.00. Programmet ser ut som följer:

Under motorhuven: en teknikdemonstration
En genomgång av tekniken bakom myFC:s hybridkoncept. Hör ingenjörerna förklara konceptet och diskutera möjligheterna för bränslecellsteknik i olika applikationer, inklusive bilar.

På vägen: en testkörning
Bränsleceller och batterier kommer till liv i en testkörning av myFC:s hybridkoncept.

Omvärldsbilden: en paneldiskussion
Profiler från fordonsindustrin, elektrifiering och vätgas diskuterar trender och ger en framtidsspaning

Läs mer om dagen och registrera dig för nyheter här: https://www.myfc.se/hybrid-concept